Laden Evenementen

De herfstbladeren beginnen te vallen, het is dus weer tijd om te genieten van de mooie omgeving onder het genot van een broodje knakworst uit de vuist. Daarom gaan we op 5 november de knakworstwandeling weer lopen.

We hebben een relatief korte route uitgezet, van ca. 3,5 km, in een mooi natuurgebied in Thull. De liefhebbers kunnen gezamenlijk vanuit Nuth naar het startpunt in Thull wandelen (dit is ca. 2,5 km). Wandelaars die liever een kortere wandeling lopen, kunnen direct naar het startpunt in Thull gaan. We zullen dan een mooi rondje lopen, met de welbekende knakworst tussenstop. Het ‘toeval’ wil dat er in Thull een brasserie ligt tegenover de Alfa Brouwerij. We zullen met iedereen die dat leuk vindt daar samen een afzakkertje nuttigen.

Het is mogelijk dat de route niet overal goed toegankelijk is voor kinderwagens, maar gelukkig zijn er genoeg mensen om te helpen als dat nodig is. Het belooft weer een leuke activiteit voor jong en oud, voor de geoefende- maar ook voor de gelegenheidswandelaars.

De wandelaars die vanuit Nuth naar Thull willen wandelen verzamelen om 12.45 uur op de parkeerplaats van de begraafplaats op de Slagboomsweg (te Nuth). Vandaar zullen we uiterlijk om 13.00 uur vertrekken. De wandelaars die vanuit het startpunt in Thull willen wandelen verzamelen om 13.50 uur op de parkeerplaats bij de Alfa brouwerij.

We zullen gezamenlijk starten met de wandeling om 14.00 uur vanaf het verzamelpunt in Thull.

U kunt de folder met het inschrijfformulier hier vinden: Knakworstwandeling 2023

Het inschrijfformulier ontvangt u ook binnenkort per folder of email in uw brievenbus of mailbox.

Deel dit bericht!

Titel

Ga naar de bovenkant